Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اسلامشهر، حیدر حیدرزاده رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان اسلامشهر در آیین کلنگ زنی مدرسه ۶ کلاسه زمانیان در بخش احمدآباد مستوفی این شهرستان، اظهار کرد: بیش از ۴۰ درصد از فضاها و ساختمانهای آموزشی شهرستان اسلامشهر توسط خیرین احداث و تحویل آموزش و پرورش شده است.
حیدرزاده افزود: با توجه به قدمت فضاهای آموزشی و کمبود کلاس‌های درس در شهرستان اسلامشهر، بازسازی و نوسازی مدارس قدیمی در کنار ساخت مدارس جدید یکی از مهم‌ترین نیازهای این منطقه در بحث آموزش و پرورش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فعالیت‌های مجمع خیرین مدرسه ساز اسلامشهر بیان کرد: در حال حاضر سه مدرسه خیرساز با ۳۰ کلاس درس در سطح شهرستان اسلامشهر با تلاش خیرین در حال احداث است که تا پایان تابستان سال ۱۴۰۱ و قبل از شروع سال تحصیلی آینده افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد.

رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان اسلامشهر تاکید کرد: خیرین همواره در انجام امورات خیر از جمله مشارکت در امر جهاد مدرسه سازی پیشقدم بوده و تنها خواسته و انتظاری که از مسئولین دستگاه‌های اجرایی از جمله شهرداری ها و شرکت های خدمات رسان و دیگر نهادها و ارگان‌های مرتبط دارند، این است که با خیرین در راستای رفع موانع و مشکلات و صدور مجوزهای لازم همراهی و همکاری مناسب و مطلوبی داشته باشند.

حیدرزاده خاطرنشان کرد: اقشار مختلف مردم به ویژه خیرین نیکوکار می توانند با هر میزان سرمایه و بضاعت در امر جهاد مدرسه سازی مشارکت و با مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان اسلامشهر همکاری داشته باشند، فریضه جهاد مدرسه سازی یکی از اقدامات خداپسندانه است که با انجام آن علاوه بر جلب رضایت خداوند و رفع مشکلات بندگان خدا، نتایج و آثار پربرکتی در زندگی انسانهای خیر به وجود می آورد که با هیچ چیز قابل قیاس و توصیف نیست. 

۳۰درصد از مدارس اسلامشهر نیازمند بازسازی است 

احمد نادری سرپرست مدیریت آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر نیز در ادامه این آیین اظهار کرد: بیش از ۳۰ درصد از مدارس و فضاهای آموزشی شهرستان اسلامشهر نیازمند بازسازی و نوسازی است.

وی افزود: در حال حاضر بیش از ۹۰ هزار دانش آموز دختر و پسر در مقاطع مختلف تحصیلی در ۲۵۳۵ کلاس درس فعال در سطح منطقه مشغول به تحصیل بوده و با توجه به کمبود فضاهای آموزشی تعدادی از این دانش آموزان در مدارس دو شیفته و با تراکم بالای کلاس درس مشغول به کسب علم و دانش هستند.

نادری با قدردانی از همراهی و همکاری خیرین با مجموعه آموزش و پرورش بیان کرد: با توجه به مهاجر پذیر بودن شهرستان های استان تهران به ویژه شهرستان اسلامشهر، هر ساله شاهد افزایش چشمگیر تعداد دانش‌آموزان و کمبود فضای آموزشی در سطح منطقه هستیم و با توجه به اعتبارات دولتی برای جبران این کمبود ها بیش از ۲۰ سال زمان نیاز دارد و تحقق این امر خارج از توان و ظرفیت آموزش و پرورش است.

سرپرست مدیریت آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر با اشاره به وجود تعداد زیادی مدرسه با عمر بالا و نیازمند تخریب و نوسازی خاطرنشان کرد: در حال حاضر علاوه بر وجود تعدادی معارض برای مدارس اسلامشهر و تشکیل چندین فقره پرونده حقوقی در دستگاه قضایی، برای رسیدن به حد استاندارد نظام آموزشی و کاهش تراکم کلاسهای آموزشی در مدارس اسلامشهر، بالغ بر ۲۰۰ کلاس درس جدید نیاز داریم و در این راستا چشم انتظار مساعدت های خیرین و نیکوکاران هستیم.

به گزارش خبرگزاری فارس، مدرسه ۶ کلاسه خیری در زمینی به مساحت ۱۲۰۰ مترمربع با ۳۱۰ مترمربع زیربنا و با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال با مشارکت خیرین نیکوکار و همکاری سازمان نوسازی مدارس استان تهران در بخش احمدآباد مستوفی شهرستان اسلامشهر کلنگ زنی شده و قرار است تا قبل از مهرماه سال آتی احداث، تکمیل و آماده بهره برداری دانش‌آموزان منطقه شود.

انتهای پیام/۶۷۰۲۱

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش مدارس اسلامشهر دانش آموزان مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان اسلامشهر مدارس اسلامشهر آموزش و پرورش کلاس درس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۱۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است

رئیس اداره آموزش‌وپرورش کوهدشت از وجود ۱۴مدرسۀ تخریبی در شهرها و مدارس این شهرستان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کوهدشت، امین امینی‌پویا، صبح امروز، در نشست خبری با خبرنگاران گفت: فضای آموزشی در این شهرستان سال‌ها است که فرسوده و ناایمن است.

او با اشاره به وجود 34هزار نفر فرهنگی و دانش‌آموز در کوهدشت، اضافه کرد: خبرنگاران باید خیرّان را برای سرمایه‌گذاری در ایجاد و نوسازی مدارس ترغیب کنند.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش کوهدشت با اعلام اینکه برخی از مدارس این شهرستان زیبندۀ دانش‌آموزان و معلمان نیست، تأکید کرد: امکانات و سرانۀ آموزش‌وپرورش جوابگوی نوسازی مدارس نیست.

احداث 216 مدرسه در مناطق محروم لرستان

امینی‌پویا با بیان ضرورت استفاده از مشارکت خیّران در ساخت و گسترش فضاهای آموزشی کوهدشت، یادآور شد: انتظار داریم که خیرّان در ساخت و تعمیر مدارس این شهرستان مشارکت بیشتری داشته باشند.

او در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم دربارۀ تعداد مدارس تخریبی در کوهدشت، اعلام کرد: 14مدرسه در شهرها و مدارس این شهرستان تخریبی است و باید نوسازی شود.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش کوهدشت خاطرنشان کرد: مدرسۀ پسرانۀ راهنمایی شاهد و مدرسۀ دخترانۀ معرفت ر تازه‌آباد در داخل این شهر ناایمن شناخته شده‌است و این مدارس باید هرچه سریع‌تر نوسازی شود.

امینی‌پویا با بیان اینکه بین 600 تا 800میلیون تومان اعتبار برای ساخت مدارس یک‌کلاسه نیاز است، گفت: حداقل یک‌میلیارد و 200میلیون تومان برای ساخت مدارس دوکلاسه نیاز است.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش کوهدشت با ذکر اینکه این شهرستان فاقد خانۀ رفاهی فرهنگیان است، مطرح کرد: مسئولان باید برای نوسازی مدارس کوهدشت پای‌کار بیایند.

او اعلام کرد: ما در حال تلاش برای رفع مشکل اداری درمانگاه فرهنگیان کوهدشت هستیم و این درمگاه طی روزهای آینده افتتاح می‌شود.

امینی‌پویا در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم در ارتباط با وضعیت سیستم‌های گرمایشی مدارس در کوهدشت، بیان کرد: 2میلیارد و 500میلیون تومان اعتبار برای گرمایش مدارس این شهرستان هزینه کرده‌ایم.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش کوهدشت در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم دربارۀ تعداد دانش‌آموزان شرکت‌کننده در دور نخست کنکور، اذعان کرد: حدود 3هزار و 600نفر در تمام مقاطع تحصیلی در کنکور اردیبهشت‌ماه 1403شرکت کردند.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • ۴۵ واحد آموزشی در بردسکن بازسازی و احداث شد
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها