Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر از توزیع ۱۲ بسته آموزشی میان دانش‌آموزان بی‌بضاعت و کم‌توان مالی در شش ماه اخیر خبر داد. ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۰ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اسلامشهر، حسینعلی بنار امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اهداف آموزش و پرورش در 6  ماهه اخیر اظهار داشت: مجموعه آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر تمام توان خود را به کار گرفته تا علاوه بر شفاف‌سازی در امور امنیت و آرامش اولیا و دانش‌آموزان را سرلوحه خود قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن تأکید بر لزوم تبیین صحیح رسالت مدارس بیان کرد: با سیاست‌گذاری صحیح برنامه‌ها که منطبق بر سند تحول بنیادین است و توزیع اینفوگراف این سند در مدارس اسلامشهر اولیا مدارس می‌دانند که در هر سن و مقطع تحصیلی دانش‌آموزان چه ویژگی‌هایی دارند و چگونه باید با آن‌ها رفتار کرد تا سالم و صالح تربیت و شکوفا شوند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر با اشاره به اینکه آموزش و پرورش به تنهایی قادر به انجام مأموریت‌ها نیست افزود: قطعاً حضور معلمان، دانش‌آموزان و اولیا آنان و مشارکت دستگاه‌های ذی‌ربط مانند شهرداری، دفاتر ائمه جمعه، شبکه بهداشت، مجموعه بسیج و سپاه، سازمان تبلیغات اسلامی، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، فرمانداری و حضور اصحاب رسانه می‌تواند به موفقیت آموزش و پرورش کمک کند.

بنار با اشاره به راه‌اندازی سامانه پیامکی به شماره 50004653013  در حوزه آموزش .و پرورش شهرستان اسلامشهر گفت: اولیا و دانش‌آموزان می‌توانند مشکلات در حوزه مدارس و آموزش را مستقیماً به مدیر مجموعه انعکاس دهند که کاهش 30 درصدی پیامک‌های وارده از ابتدای مهرماه سال جاری تا به امروز برقراری ارتباط و عملکرد صحیح آموزش و پرورش را نشان می‌دهد.

آموزش و پرورش خراسان شمالی مکلف به رصد و کنترل استاندارد وسایل گرمایشی مدارس شدمالیات آستان قدس رضوی صرف تجهیز مدارس روستایی می‌شودطرح ایران مهارت در تمامی مدارس اردبیل اجرا می‌شود

وی همچنین با اشاره به تکریم ارباب رجوع و اینکه مدیران مدارس و مربیان باید چه شاخص‌هایی را رعایت کنند تصریح کرد: با تدوین منشور اخلاقی و رفتاری، مدیران مدارس در راستای حقوق شهروندی ملزم شدند با رعایت این قوانین به تکریم ارباب رجوع بپردازند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر ادامه داد: ساماندهی سرویس دانش‌آموزان، اعطای وام از صندوق ضروری بالغ بر 12 میلیارد تومان، توزیع ارزاق مایحتاج ضروری به 12 هزار دانش‌آموز بی‌بضاعت و کم‌توان مالی، توانمندسازی و آموزش اولیای دانش‌آموزان در زمینه آگاهی‌بخشی از آسیب‌های اجتماعی، برگزاری جشن تکلیف در حرم مطهر امام راحل برای 3 هزار دانش‌آموز از جمله اقدامات انجام شده در 6 ماه گذشته در آموزش و پرورش اسلامشهر است.

 بنار همچنین با اشاره به اقدامات فرهنگی انجام شده در حوزه پرورشی گفت :کسب رتبه نخست در طرح مصباح‌الهدی و امام‌شناسی در سطح استان تهران، توزیع 20 هزار جلد کتاب در زمینه قرآن، عترت و نماز بین دانش‌آموزان، حضور امام جمعه در مدارس و تبیین ارزش‌های انقلاب و کسب 18 رتبه در حوزه‌های مختلف در استان تهران از برنامه‌های پرورشی اداره آموزش و پرورش اسلامشهر است.

وی در پایان مهم‌ترین چالش آموزش و پرورش را کمبود فضاهای آموزشی برشمرد و خاطرنشان کرد: توسط خیرین مدرسه‌ساز در ابتدای سال تحصیلی جدید 2 مدرسه ساخته و افتتاح شد و در حال حاضر نیز 3 مدرسه در حال ساخت در شهرک واوان و همچنین هفته گذشته کلنگ 4 پروژه آموزشی در سطح شهر اسلامشهر به زمین زده شد و امیدواریم با افزایش این فضاهای آموزشی از تراکم جمعیت دانش‌آموزی این شهرستان کاسته شود.

انتهای پیام/ش

R7840/P/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۱۳۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد

 

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: با وجود افزایش ۲ برابری سرانه فضاهای آموزشی مدارس گناباد در مقایسه با سطح استانی ولی همچنان حدود ۳۰ درصد از مدارس این شهرستان فرسوده است و باید با مشارکت خیران و از محل اعتبارات دولتی بازسازی شوند.

مجید فدوی افزود: سرانه فضاهای آموزشی آموزش و پرورش به ازای هر دانش آموز در شهرستان گناباد هشت مترمربع است در حالی که این میزان در سطح استانی چهار و سه دهم متر مربع است.

رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد ادامه داد: ۴۶۰ میلیارد ریال طی یک سال گذشته برای احداث و بهسازی ۱۳ مدرسه و فضای آموزشی مناطق شهری و روستایی شهرستان گناباد تخصیص یافت.

فدوی گفت: ۲۳۰ میلیارد ریال از این میزان با مشارکت خیران و ۲۳۰ میلیارد ریال و معادل آن هم از محل منابع اعتباری اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی تخصیص یافت.

وی در ادامه جهیز و توسعه کارگاه هنرستان دخترانه فدک، توسعه دبیرستان نمونه ذبیحی، احداث و بهسازی دبیرستان و دبستان شهید رفیعی بیدخت، مدرسه ابتدایی بهفر ریابی ، ساخت و تکمیل استخر شهر کاخک، مدرسه خیرساز نوغاب و احداث ۶ چمن مصنوعی را از جمله طرحهایی عنوان کرد که طی یک سال اخیر در گناباد به بهره برداری رسیده است.

رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: احیا و راه اندازی مرکز تونبخشی و روان شناختی آموزش و پرورش شهر بیدخت و خانه معلم شهر کاخک از توابع شهرستان گناباد از دیگر اقدامات این اداره طی این مدت به شمار می‌رود.

دیگر خبرها

  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد
  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس